CEIP TOMÁS DE MONTAÑANA

Estrenem nous espais a la nostra escola…

BIBLIOPATI: Un espai destinat a què el nostre alumnat gaudisca de la lectura durant l’hora de l’esbarjo.

RACÓ FOMENT LECTOR 1r PIS: Aquest espai es crea amb la intenció d’oferir a l’alumnat un lloc agradable per a treballar en xicotets grups o gaudir de la lectura.


El passat dimarts 30 de gener, celebrarem a la nostra escola el Dia de la Pau.

COMENCEM PROJECTE AL TOMÀS

Activitat de motivació del projecte “Viatgem pel mon”.

El passat 24 de novembre, totes les aules de Primaria van tindre la sort de vore un teatre en anglés a l’escola, vam gaudir moltíssim!


Gràcies a la col·laboració de tota la comunitat educativa, el passat 1 de desembre vam aconseguir reunir la quantitat de 1620’49 euros per a donar a la fundació Unoentrecienmil, amb la finalitat de col·laborar en la investigació contra la leucèmia infantil.

El passat dijous 28 de setembre vam celebrar a l’escola les eleccions per triar l’alumnat representant del Consell Escolar.
Els candidats i les candidates van dissenyar els seus propis cartells i van fer una magnífica campanya, enhorabona a tots i totes per l’esforç!
I als elegits i les elegides esperem que gaudiu molt de l’experiència!

Tornem de l’estiu amb la il·lusió de començar el curs amb un viatge apassionant, en el qual aprendrem moltíssim al voltant de la nostra geografia, de la literatura, les lletres, la història i moltes coses més!!

INFORMACIÓ INICI CURS 23/24

Circular-principi-de-curs-23-24-per-a-la-web-col.le_