IMPORTANT:  ❗️TERMINI FINS Al DIVENDRES 25❗️ (Per ordre d'arribada de les inscripcions)

Aquesta és la proposta d'extraescolars per a aquest curs (subjecta a aprovació en el consell escolar dijous que ve). Disculpeu el retard, ocasionat pels ajustos que ha sigut necessari fer a conseqüència de la situació sanitària. 

HORARIS EXTRAESCOLARS

El termini d'inscripció de les activitats presencials (Arcoiris i municipals) començà dimarts 22 a les 10 h i finalitzarà el divendres 25 de setembre. 

Tal com us avançàrem, les activitats a realitzar presencialment en el centre seran exclusivament activitats d'exterior. D'altra banda, per qüestions d'espai i organitzatives, no resulta possible oferir activitats al migdia. 

Proposta activitats oferides per Arcoiris

Proposta activitats municipals 

L'enllaç per a formalitzar la inscripció de les activitats de Arcoiris és el següent:

https://gestion.arco-iris.es/registro/bwbvyc

Important: l'alumnat apuntat a la “escola matinera” no ha de tornar a fer inscripció en aquesta activitat.

L'enllaç per a formalitzar la inscripció en les activitats municipals és el següent:

https://docs.google.com/forms/d/1vAgvbbtezYukMVm5PzRTqXIxgCS9LePJZhBF-SDRXSc/edit?usp=sharing

D'altra banda, l'empresa Docendo ofereix la possibilitat de realitzar l'extraescolar d'anglés de forma on line síncrona (classes amb professor/a en horari fixat prèviament). Teniu la informaciño ací: Proposta anglés

La federació d'escacs té també disponible l'opció de cursos en les seues instal·lacions. El preu és de 200 € anuals (100 € al setembre i 100 € al gener). Els interessats contacteu amb la federació en el telèfon 646269229. Teniu la informaciño ací: Proposta escacs

Finalment, l'empresa Auca ens ofereix la possibilitat de continuar amb l'activitat de robòtica per a l'alumnat de 1r a 6é de primària.

Teniu la informació ací: Proposta robòtica

Podeu dirigir qualsevol dubte o comentari al correu de l'AMPA.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

IMPORTANTE: ❗️PLAZO HASTA EL VIERNES 25❗️ (Por orden de llegada de las inscripciones)

Esta es la propuesta de extraescolares para este curso (sujeta a aprobación en el consejo escolar el próximo jueves). Disculpad el retraso, ocasionado por los ajustes que ha sido necesario hacer como consecuencia de la situación sanitaria. 

HORARIO EXTRAESCOLARES

El plazo de inscripción de las actividades presenciales (Arcoiris y municipales) empezó el martes 22 a las 10 h y finalizará el viernes 25 de setiembre. 

Tal y como os avanzamos, las actividades a realizar presencialmente en el centro serán exclusivamente actividades de exterior. Por otra parte, por cuestiones de espacio y organizativas, no resulta posible ofrecer actividades a mediodía. 

Propuesta actividades ofrecidas por Arcoiris

Propuesta actividades municipales 

El enlace para formalizar la inscripción de las actividades de Arcoiris es el siguiente:

https://gestion.arco-iris.es/registro/bwbvyc

Importante: el alumnado apuntado a la “escola matinera” no tiene que volver a hacer inscripción en esta actividad. 

El enlace para formalizar la inscripción en las actividades municipales es el siguiente:

https://docs.google.com/forms/d/1vAgvbbtezYukMVm5PzRTqXIxgCS9LePJZhBF-SDRXSc/edit?usp=sharing

Por otra parte, la empresa Docendo ofrece la posibilidad de realizar la extraescolar de inglés de forma on line síncrona (clases con profesor/a en horario fijado previamente). Tenéis la informaciñon aquí: Propuesta inglés

La federación de ajedrez tiene también disponible la opción de cursos en sus instalaciones. El precio es de 200 € anuales (100 € en septiembre y 100 € en enero). Los interesados contactad con la federación en el teléfono 646269229. Tenéis la informaciñon aquí: Propuesta ajedrez

Por último, la empresa Auca nos ofrece la posibilidad de continuar con la actividad de robótica para el alumnado de 1º a 6º de primaria. Tenéis la informaciñon aquí: Propuesta robótica

Podéis dirigir cualquier duda o comentario al correo de la AMPA.

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.