Ja tenim la informació de l'escola d'estiu al cole que es farà al mes de juliol. És convenient formalitzar la inscripció el més prompte possible, sobretot aquells que vulgueu també menjador, per a asegurar el grupo mínimo per a poder donar este servei.

Escola d'estiu 2021

--------------------------------------------------------

Ya tenemos la información de la escuela de verano en el cole que se hará en el mes de julio. Es conveniente formalizar la inscripción cuanto antes, sobretodo los que quieran también comedor, para asegurar el grupo mínimo para poder prestar este servicio.

Escuela de verano 2021

🕵🏻Per a les vesprades de juny i setembre de 3 a 4:30 h vos passem la proposta de multitallers de Arcoiris amb les instruccions d'inscripció. El termini per a enviar-la acaba el 21 de maig. Hi ha descompte si formalitzes ja la inscripció dels dos mesos i si realitzes el pagament abans del 14 de maig.

Aquest és l'enllaç per a la inscripció:

https://gestion.arco-iris.es/registro/bwbvyc

Les places són limitades, així que s'admetran els alumnes seguint l'ordre d'inscripció.

Programa i més detalls

------------------------------------------------------------

 

🕵🏻 Para las tardes de junio y septiembre de 3 a 4:30 h os pasamos la propuesta de multitalleres de Arcoiris con las instrucciones de inscripción. El plazo para enviarla acaba el 21 de mayo. Hay descuento si formalizas ya la inscripción de los dos meses y si realizas el pago antes del 14 de mayo. 

Este es el enlace para la inscripción:

https://gestion.arco-iris.es/registro/bwbvyc

Las plazas son limitadas, así que se admitirán los alumnos por orden de inscripción. 

Programa y más detalles

 

 

IMPORTANT:  ❗️TERMINI FINS Al DIVENDRES 25❗️ (Per ordre d'arribada de les inscripcions)

Aquesta és la proposta d'extraescolars per a aquest curs (subjecta a aprovació en el consell escolar dijous que ve). Disculpeu el retard, ocasionat pels ajustos que ha sigut necessari fer a conseqüència de la situació sanitària. 

HORARIS EXTRAESCOLARS

El termini d'inscripció de les activitats presencials (Arcoiris i municipals) començà dimarts 22 a les 10 h i finalitzarà el divendres 25 de setembre. 

Tal com us avançàrem, les activitats a realitzar presencialment en el centre seran exclusivament activitats d'exterior. D'altra banda, per qüestions d'espai i organitzatives, no resulta possible oferir activitats al migdia. 

Proposta activitats oferides per Arcoiris

Proposta activitats municipals 

L'enllaç per a formalitzar la inscripció de les activitats de Arcoiris és el següent:

https://gestion.arco-iris.es/registro/bwbvyc